Find What You Love-Steve Jobs

Kamis, 17 April 2014

Steve Jobs:“Sometimes life hits you in the head with a brick. Don’t lose faith. I’m convinced that the only thing that kept me going was that I loved what I did. You’ve got to find what you love. And that is as true for your work as it is for your lovers. Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do. If you haven’t found it yet, keep looking. Don’t settle. As with all matters of the heart, you’ll know when you find it. And, like any great relationship, it just gets better and better as the years roll on. So keep looking until you find it. Don’t settle.”
hasil mampir ke sini 

*sering tertampar kalo ngomongin  hal semacam ini. Banyak yang perlu dibenahi, apa emang saya *ah gatel pengen ngomong gue :P* yang kurang fokus, apa emang semacam saat ini saya salah dunia? Nggak Fit, kamu yang harus benahi diri.

*kamu katanya banyak kerjaan, banyak tanggungan, kenapa ngeblog? Ya jawaban ini itu...mau nggak mau jawaban pertanyaan di atas. Don't settle. Don't settle.

3 komentar:

  1. Aaaaah kak fitriii aku juga lagi suka banget speech steve jobs yang itu :") nih kak link lengkapnya *in case belom baca*

    http://news.stanford.edu/news/2005/june15/jobs-061505.html

    BalasHapus
    Balasan
    1. noted nad makasih linknya yaa *belum dibuka juga, hehe. apakabar nadiaaa? gimana nyaris setahun kuliah ini? :')

      Hapus
  2. suka bgt fitri <3 makasih fit, semangat :)

    BalasHapus

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS